chevron_right
Helyi hivatalos közlöny
Csi Kszereda Va Rosha Za
Csikszereda
Csikszereda Latkep

Hasznos információk

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT AZ ÁLLAMALAPÍTÁST ÉS MINDENNAPI KENYERÜNKET!

Kettős ünnepet ülünk augusztus 20-án: államalapító királyunk napját és a mindennapi kenyerünk ünnepét. Ez alkalomból kulturális programelemekkel, kenyérszenteléssel, filmvetítéssel, íjászbemutatóval tűzdelt ünnepi programmal készül Csíkszereda Városháza.
Bővebben

BEMUTATTÁK A VÁROSHÁZA ÚJ HONLAPJÁT

​Eljött az idő: bemutatták Csíkszereda Városháza megújult honlapját. Az intézmény új arculatára alapuló, széleskörű tájékoztatást nyújtó weboldallal a Városháza fontos lépést tett a digitalizált ügyintézés irányába, és a következő egy-két évben továbbfejlesztik a most bemutatott honlapot. A tartalomfeltöltés még folyamatban van, a www.szereda.ro azonban már a mostani állapotában is felhasználóbarát, ügyfélközpontú és átlátható.
Bővebben

„JOBB JÖVŐT A KÖZÖSSÉGEKBEN ALAP” - Ötletpályázat és polgári projektek Csíkszeredában

A Közösségi Alapítványok Romániai Szövetsége és a Lidl Románia az ország öt városában, köztük Csíkszeredában is elindította a „Jobb jövőt a közösségekben alap” elnevezésű támogatási programot. Az országos program összesen több mint 1.225.000 lej értékben nyújt támogatást.
Bővebben

Elkezdődött két övezet ingyenes telekkönyvezésének a közvitája

Fontos mérföldkőhöz érkezett Csíkszereda: a topográfiai felmérést követően a megyei kataszteri hivatal jóváhagyta két kültelek-övezet kifüggesztését, ezzel elkezdődött a...
Bővebben
Running

RUNNING FESTIVAL CSÍKSZEREDA

Részletek arrow_forward_ios

Hírek

Összes megtekintése
west east

Hirdetések

arrow_back arrow_forward

Események

Összes megtekintése
arrow_back arrow_forward