ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC

Oportunitate de colaborare în realizarea ofertei Zilelor Municipiului Miercurea Ciuc


În primul sfârşit de săptămână al lunii august locuitorii oraşului şi cei din împrejurimi vor avea parte şi în acest an de patru zile pline de surprize, de un şir de programe utile şi atractive care asigură o adevărată destindere şi distracţie excelentă. Potrivit caracterului său pe care l-a căpătat în atâţia ani, Zilele Municipiului Miercurea Ciuc, organizată de Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în perioada 3–6 august 2017, reprezintă mai degrabă un eveniment obştesc, sărbătoare a oraşului decât un festival. Astfel evenimentele cuprinse în program se bazează şi în 2017 pe valorile locale.

 

Prin prezenta invităm pe toţi cei care consideră că pot contribui la oferata Zilelor Municipiului, persoane fizice sau juridice, ONG-uri, intreprinzători particulari, prestatori de programe, societăţi comerciale etc., dornici să participe cu programele sau prestaţiile proprii, pe care le consideră că s-ar încadra în oferta programelor Zilelor Municipiului, sau doresc să contribuie financiar la reuşita acestui eveniment, să-şi depună ofertele şi să semnaleze intenţia lor de colaborare la Biroul cultural al Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc în vederea încheierii eventualelor contracte de colaborare.

 

Ofertele în scris sunt aşteptate la adresa de e-mail primaria@miercureaciuc.ro / varoshaza@szereda.ro până vineri, 14 iulie 2017, orele 12.00.

 

[înapoi]

Ofertă de programe

SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20
SEP FILMTETTFESZT – ÎN LINIŞTE
20
SEP FILMTETTFESZT – PĂLĂRIETARE ŞI NASDECARTOF
19
SEP FILMTETTFESZT – EDEN
19

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO