Societatea a fost înfiinţat la începutul anului 2010, având unic asociat S.C. GOSCOM S.A. Miercurea Ciuc, de la care a preluat activitatea de transport urban de călător. Societatea dispune de un parc modern de autobuze compus din 4 autobuze marca Mercedes-Benz de capacitate reduse ( 30 persoane), 2 autobuze MAN de capacitate medie ( 60 locuri). Din parcul vechi sunt încă în funcţiune 2 autobuze, menţinute în parcul de rezervă.

Activitatea principală a societăţii este transportul de persoane prin curse regulate, efectuate cu autobuze pe raza administrativ-teritorială a municipiului Miercurea Ciuc. Programul de transport se desfăşoară pe şapte trasee, traseele sunt marcate cu numere de la 1 la 7 şi au şi câte o culoare proprie pentru a se putea distinge uşor pe hărţile informative.

 

Staţiile de autobuz modernizate sunt semnalate cu indicatoare stilizate, sub formă de crose de hochey, având afişate pe o parte harta municipiului cu traseele de autobuze, iar pe cealaltă parte graficele de circulaţie.

 

Sediu: Miercurea Ciuc, str. Braşovului nr. 1

E-mail: office@csiki-trans.ro

Web: http://csiki-trans.ro

Ofertă de programe

APR CONCERTUL ORCHESTREI DE CAMERĂ CIUC
25
APR KINEDOK – Liberi
20
MAR CONCERTUL ORCHESTREI DE CAMERĂ CIUC
15
MAR SEARĂ DE PIAN CU BORDOS NAGY CSILLA
07
FEB CONCERT DE VIOARĂ ŞI PIAN
11

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO

ZIUA CELOR O MIE DE FETE SECUIENE 2014

15 MARTIE 2013 – comemorare