ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

INTENŢIA MUNICIPIULUI MIERCUREA-CIUC DE ACHIZIŢIONARE A UNEI CLĂDIRI


Cu scopul realizării unui centru incubator de afaceri cu profil industrial Municipiul Miercurea-Ciuc îşi declară intenţia de a achiziţiona o clădire industrială de minim 2.000 mp.

[mai departe]

CONSULTAREA PUBLICULUI – ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL (PUZ) – STRADA TOPLIŢA


Municipiul Miercurea-Ciuc anunţă publicul interesat că Planul Urbanistic Zonal (PUZ ), stada Topliţa, în vederea trecerii din extravilan în intravilan şi a reglementării urbanistice: zonă pentru comerţ, prestări servicii, producţie şi depozitare, este în curs de elaborare.

Consultarea publicului va avea loc joi, 9 decembrie 2021, de la ora 15.00, în sala nr. 102 a Primăriei Miercurea-Ciuc.

[mai departe]

SE SUSPENDĂ CONCURSURILE PENTRU OCUPAREA POSTURILOR VACANTE


Până la clarificarea aplicabilităţii OUG nr. 99/2021, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I nr. 876/13.09.2021, Municipiul Miercurea-Ciuc suspendă toate concursurile pentru ocuparea posturilor vacante aflate în derulare, urmând ca procedura de concurs să fie reluată în condiţiile legii.

ZILE LIBERE


Ziua de 15 august – Adormirea Măicii Domnului – este zi liberă în sectorul public, iar Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august ca zi liberă. 

[mai departe]

RESTRICŢIE DE CIRCULAŢIE PE O SINGURĂ BANDĂ


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor municipiului că începând cu data de 18 iunie (marţi) – pentru o perioadă de aproximativ 3 săptămâni –, pe tronsonul de circulaţie: porţiunea inferioară a străzii Hunyadi János (porţiunea din faţa Băncii Române de Dezvoltare) şi sediul Societăţii Energetice Electrica SA, va intra în vigoare o restricţie de circulaţie pe o singură bandă.

[mai departe]

ZILE LIBERE DE RUSALII


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor că în zilele de 7 iunie şi 10 iunie 2019, Primăria nu va avea program de lucru cu publicul. 

[mai departe]

<< < 1  2  3  ... 50  51  52 > >>

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO