ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

RAPORT – SCHIMBARE DE DESTINAŢIE, STR. BOLYAI NR. 2


Raport privind informarea şi consultarea publicului despre aprobarea planului urbanistic de detaliu (PUD) pentru „Schimbare de destinaţie din casă de locuit în pensiune turistică”, strada Bolyai nr. 2, Miercurea-Ciuc, jud. Harghita.

 

 

 

Planul urbanistic de detaliu a fost elaborat de firma de proiectare SC ELCOMEX SRL cu sediul în Miercurea-Ciuc, strada strada Topliţa, nr. 101, proiect nr. 97/2020, faza P.U.D., număr certificat de urbanism: 551/10.11.2020 ca urmare a cererii adresate de BUNAKEN CONSULTING SRL, reprezentat prin Mészáros Andrea.

 

Identificarea părţilor interesate – proprietarii terenurilor vecine, conform planşa număr A-02-‘Situaţia existentă’ sunt proprietarii de teren sub adresele:

-          str. Gábor Áron nr. 9

-          str. Szász Endre nr. 26

-          str. Bolyai nr. 2A, 4

Propriaterii de teren au fost notificaţi prin scrisoare privind intenţia de elaborare a planului urbanistic de detaliu de mai sus în vecinătatea lor, s-a ataşat planşa A-03 - ‘Reglementări urbanistice’ din proiectul de mai sus.

Nu s-a înregistrat comentariu şi/sau propunere, în consecinţă propunem depunerea documentaţiei de urbanism la faza de decizie.

Mai multe detalii AICI.

 

20 aprilie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO