ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

CONSULTAREA PUBLICULUI PRIVIND PLANUL URBANISTIC ZONAL (PUZ) – REVITALIZARE ZONA INDUSTRIALĂ VEST


Municipiul Miercurea iuc anunţă publicul interesat că Planul Urbanistic Zonal – revitalizare zona industrială vest iniţiat de Municipiul Miercurea Ciuc este un în curs de elaborare. Consultarea publicului va avea loc marţi, 14 iulie 2020, ora 17.00, în sala nr.102 a Primăriei Miercurea Ciuc.

Documentaţia este afişată pe pagina de internet al oraşului şi la sediul primăriei pe panouri cu anunţuri de la intrare. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon  0266 315 120/ 193; e-mail: olahmonika@szereda.ro. Observaţiile sunt necesare în vederea stabilirii cerinţelor de elaborare PUZ. Data limită de trimitere a  observaţiilor este de 13 iulie 2020, pe adresa de e-mail de mai sus sau prin poştă pe adresa primăriei: Miercurea Ciuc, Piaţa Cetăţii, nr.1 .

Având în vedere starea de alertă cauzată de epidemia COVID-19, Vă rugăm să ne anunţaţi dorinţa de participare pe adresa de e-mail de mai sus până la data de 13 iulie. Participarea la consultarea publică se face pe baza de registrare anticipată!

Vă mulţumim pentru înţelegere ! Vă aşteptăm pe toţi cei interesaţi !

 

Documentaţia:

situaţia existentă

reglementări urbanistice

reglementări de circulaţie

proprietatea asupra terenurilor

memoriu general

 

22.06.2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO