ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

Poate fi solicitat: serviciul „Pentru vârstnicii noştri”


Răspândirea virusul COVID – 19 (coronavirus) ne arată, că cei mai vulnerabili, cei mai mult atinşi de această pandemie sunt persoanele vârstnice. Pe această cale, rugăm concetăţenii noştrii, ca în perioada următoare numai în cazuri bine justificate să părăsească locuinţa, şi să evite contactul direct cu alte persoane sau grupuri de persone.

Suntem conştienţi, că în această perioadă este esenţială atât izolarea în casă, cât şi aprovizionarea cu alimente şi medicamente. Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc împreună cu Direcţia de Asistenţă Socială au înfiinţat un serviciu pentru a facilita aprovizionarea cu alimente şi medicamente a persoanelor vârstnice din municipiul Miercurea-Ciuc.

 

Serviciul „Pentru vârstnicii noştri” poate fi solicitat de către următoarele persoane:

 

Acele persoane peste 65 de ani, care nu beneficiză de nici un alt serviciu oferit de sistemul de asistenţă socială, şi cei care nu au în apropiere sau printre cunoştinţe adulţi, persoane active sub 60 de ani (membrii de familie, rude, vecini, etc.), care ar ajuta în efectuarea cumpărăturilor.

 

Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesară comunicarea următoarelor date personale:

  • nume şi prenume
  • adresa
  • CNP

În cazul solicitării serviciului, Vă rugăm să contactaţi numărul de telefon 0735 209455, sau să semnalaţi intenţia Dvs. prin poşta electronică pe adresa de e-mail: social@szereda.ro

 

Persoanele care solicită serviciul, trebuie să semnaleze zilnic, până la orele 12.00 intenţia, şi vor fi contactaţi de colegii Direcţiei de Asistenţă Socială începând din următoarea zi de lucru.

 

Să avem grijă unul de celălalt!

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO