ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

ÎN ATENŢIA PROPRIETARILOR DE IMOBILE DIN CSIBA ŞI SZÉCSENY


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc î-şi exprimă mulţumirea pentru care au participat la  întâlnirile organizate împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Hargita Víz şi cu specialiştii SC Harvíz SA, în perioada 18–20 februarie, identificând traseul conductelor de alimentare cu apă şi de canalizare, şi a soluţiilor propuse de proiectanţi pentru racordarea imobilelor la acestea.

Cu această ocazie rugăm pe cei implicaţi ca, să depunem toate eforturile pentru realizarea proiectului de infrastructură mare. Având  în vedere că, lucrările de extindere a  reţelelor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, din cadrul acestui proiect, se pot executa, în mod exclusiv numai pe terenuri publice, acele segmente de traseu proiectate, care la ora actuală se află în proprietate privată trebuie să treacă în domeniul public, în cel mai scurt timp. Pentru realizarea ecestei sarcini, cu ocazia întâlnirilor  în cele trei zile, ne-am fixat ca termen data de 31 mai. Pentru realizarea acestui obiectv cerem colaborarea şi susţinerea Dvs.

Ca  prim pas aşteptăm din partea celor implicaţi declaraţia voinţei Dvs, dată în acest sens.

Pentru alte informaţii puteţi să vă adresaţi responsabilului de proiect D-l Moldován Reinitz József, la numărul de telefon: 0743–018217, sau pe adresa de e-mail: moldovan.reinitz@harviz.ro

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO