ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

CAMPANIE DE COLECTARE DE STICLE ŞI DEŞEURI ELECTRONICE

Bani pentru sticle, cupoane pentru deşeuri electronice


În data de 12 octombrie (nu în ultimă instanţă şi pe baza unei acţiuni de reuşită organizate în primăvara anului curent, când au fost colectate peste 50 de tone de sticlă în cadrul campaniei de reciclare a sticlei), Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, împreună cu Eco-Csík SRL şi în parteneriat cu S.L.C. SRL organizează o campanie de colectare a ambalajelor din sticlă şi de deşeuri electronice în municipiu.

Se acordă 0,40 de lei pentru fiecare kilogram de ambalaje din sticlă, respectiv cupoane valorice şi tombolă pentru aparate electrice. Colectarea se desfăşoară între orele 10.00-17.00.

Punctele de colectare sunt cele obişnuite: str. Lunca Mare (locaţia unde pot fi instalate corturile de circ), str. Jigodin (vizavi de căminul cultural), Şumuleu-Ciuc (vizavi de Casa de copii) şi b-dul Frăţiei (la intrarea în aleea Copiilor).

Plata se face la sediul operatorului de salubrizare (Miercurea Ciuc, str. Salcâm nr. 1.), pe baza adeverinţei primite la punctele de colectare. Organizatorii roagă pe cei vizaţi să aibă la îndemână cartea de identitate.

Mai multe informaţii pe site-ul www.ecocsik.ro.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO