ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU SEZONUL RECE


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc începând din data de 16 septembrie 2019 primeşte cererile pentru ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2019 – martie 2020.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 750 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.
Formularele necesare pot fi procurate la sediul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc, camera 28, iar formularele completate împreună cu documentele necesare vor fi depuse până la data de 15 octombrie 2019.

Datorită unor modificări în legislaţia aferentă, cei care – în momentul actual – beneficiază de ajutor social sau alocaţie pentru susţinerea familiei vor completa un formular simplificat. Acestea pot fi solicitate la Direcţia de Asistenţă Socială al Primăriei. În aceste cazuri acordarea dreptului la ajutorul de încălzire se realizează pe baza documentelor justificative depuse anterior.

Cerere – declaraţie pe propria răspundere

Actele care trebuie să însoţească cererea pentru acordaerea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Lista cuprinzând bunurile ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO