ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

ÎN ATENŢIA PROPRIETARILOR DE IMOBILE DIN HARGHITA BĂI


 

Conform Hotărârii nr. 169/2006 a Consiliului Local al municipiului Miercurea Ciuc, proprietarii de imobile din Harghita-Băi pot încheia contracte de concesiune pentru închirierea terenurilor aflate în proprietatea municipiului Miercurea Ciuc. În cazul în care nu există autorizaţie de construcţie pentru clădirile existente, proprietarii sunt invitaţi să facă demersurile pentru intrarea în legalitate.

De asemenea, proprietarii de imobile din Harghita-Băi sunt invitaţi să facă demersuri şi pentru clarificarea situaţiei impozitelor pe clădiri şi terenuri.

Cei interesaţi se pot adresa la Serviciul Control Urban (cam. 21) a Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc.

Vă rugăm să vă prezentaţi cu carte de identitate şi copia xerox a actelor doveditoare a dreptului de proprietate asupra terenurilor, împreună cu documentaţia clădirilor, inclusiv a autorizaţiei de construcţie.

 
Conform hotărârii în vigoare, termenul limită a procesului de legalizare este 31 martie 2007. După expirarea termenului limită, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc va controla şi va face demersuri în conformitate cu prevederile legale în cazul construcţiilor ilegale, respectiv a terenurilor ocupate ilegal, care poate însemna chiar şi demolarea a tuturor clădirilor construite fără autorizaţie de construcţie.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO