ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

INFORMAŢII UTILE PRIVIND PLATA TAXELOR ŞI IMPOZITELOR


În anul acesta prima zi a lunii aprilie este termenul de plată pentru prima rată a taxelor şi impozitelor. Până la această dată se acordă persoanelor fizice care achită integral impozitul pe clădiri, teren şi mijloace de transport pe întreg anul 2019, bonificaţia de 10% pentru plata cu anticipaţie. Pentru plata cu anticipaţie de către persoanele juridice a impozitului pe clădiri, datorat pentru întregul an 2019, se acordă tot o bonificaţie de 10%.

[mai departe]

SĂRBĂTORILE PASCALE ÎNTR-UN ORAŞ CURAT


Anul acesta în ultima săptămână a lunii martie se desfăşoară curăţenia generală de primăvară în organizarea Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc şi operatorului regional de salubritate, Eco-Csík Srl. În cadrul acţiunii în fiecare stradă al municipiului va fi efectuată curăţenia generală, rezultatul căruia depinde şi de colaborarea locuitorilor din Miercurea Ciuc.

[mai departe]

MANIFESTĂRI DEDICATE ZILEI DE 15 MARTIE


Ziua naţională a maghiarilor de pretutindeni va fi comemorată în Municipiul Miercurea Ciuc după următorul program:

Vineri, 15 martie 2019

11.00 – Moment comemorativ la Şcoala Generală „Petőfi Sándor”

16.00 – Festivitate de comemorare şi depuneri de coroane la statuia Gál Sándor

16.45 – Arborare drapel în faţa Teatrului Municipal Csíki Játékszín

17.00 – Festivitate de comemorare şi depuneri de coroane în Piaţa Cetăţii la statuile revoluţionarilor Petőfi Sándor şi Nicolae Bălcescu

Festivitatea se desfăşoară cu participarea corului Liceului de Artă „Nagy István” din municipiu, Ansamblul Naţional Secuiesc Harghtia, respectiv Fanfara din Sânsimion.

18.30 – Concertul Orchestrei de Cameră Ciuc la Teatrul Municipal „Csíki Játékszín”.

[mai departe]

ÎN AŞTEPTAREA OBSERVAŢIILOR: REAMENAJAREA PIEŢEI GÁL SÁNDOR


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a organizat în data de 14  februarie 2019 dezbatere publică la care a fost prezentat şi supus dezbaterii studiul de fezabilitate al reamenajării pieţei Gál Sándor, incluzând parcările, spaţiul verde şi terenul de joacă.

[mai departe]

DEZBATERE PUBLICĂ DESPRE REABILITAREA PIEŢEI GÁL SÁNDOR


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc organizează dezbatere publică pentru prezentarea proiectului privind Amenajarea locurilor de parcare, drum de acces şi alei pe piaţa Gál Sándor. Dezbaterea va avea loc în data de 14 februarie 2019, joi, de la ora 17.00 în sala de şedinţă a Primăriei.

[mai departe]

ZIUA DE 24 IANUARIE ESTE ZI LIBERĂ


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc aduce la cunoştinţa locuitorilor că Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită pe data de 24 ianuarie, este inclusă pe lista zilelor libere legale din Codul muncii. În data menţionată Primăria nu va avea program de lucru cu publicul.

[mai departe]

<< < 1  2  3  4  ... 78  79  80 > >>

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO