ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

„CONCURS DE ÎMPODOBIRE A POMULUI DE IARNĂ – EDIŢIA IX.”

Oficiul de informare şi consiliere pentru tineret, IFI-INFOTIN din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc, a organizat tradiţionalul „Concurs de împodobire a pomului de iarnă”, care a avut loc pe data de 15 decembrie 2005.


 

[mai departe]

ORĂŞELUL COPIILOR

În organizarea Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc şi a Asociaţiei „Talentum” în ziua de 9 decembrie 2005 a fost inaugurat Orăşelul Copiilor din Miercurea Ciuc. De la această dată Parcul Central al oraşului a devenit în mod neoficial „împărăţia” celor mici.


 

[mai departe]

COMEMORAREA REVOLUŢIEI DIN 1956

Memoria martirilor revoluţiei maghiare din 1956 a fost sărbătorită în data de 23 octombrie la monumentul din cartierul Spicului.


 

[mai departe]

MULŢUMIRI DIN PARTEA ORAŞULUI RIEHEN

Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc la şedinţa ordinară din luna noimbrie 2005 a aprobat subvenţionarea taberei de copii al Asociaţiei Riehen la Potiond, cu 500 milioane lei vechi. Decizia Consiliului Local a fost salutată într-o scrisoare amicală de către noul primar al oraşului înfrăţit Riehen.


 

[mai departe]

CONCERTUL FORMAŢIEI „OMEGA” ÎN MIERCUREA-CIUC

Al doilea concert al celebrei formaţii de muzică rock, Omega din Ungaria în Transilvania s-a dovedit a fi de un succes răsunător. Concertul din octombrie 2005, care s-a desfăşurat în patinoarul Vákár Lajos, a atras în jur de 4500 de spectatori în oraş.


 

[mai departe]

CONCURS DE PROIECTE CULTURALE ŞI DE TINERET 2009 – I.


 

[mai departe]

<< < 1  2  3  ... 77  78  79  80  > >>

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO