ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PREZENTAREA BUGETULUI PENTRU ANUL 2006

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în şedinţa extraordinară din data de 6 ianuarie 2006 a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului pentru anul 2006.


 

[mai departe]

VIZITA PREŞEDINTELUI UDMR, MARKÓ BÉLA LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC

La şedinţa extraordinară a Consiliului Municipal din data de 6 ianuarie au fost prezenţi domnii Markó Béla, ministru de stat, preşedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, precum şi Takács Csaba, preşedintele executiv al UDMR.


 

[mai departe]

APROBAREA BUGETULUI DE VENITURI ŞI CHELTUIELI PENTRU ANUL 2006

Consiliul Local Municipal Miercurea Ciuc în şedinţa extraordinară din 6 ianuarie a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2006.


 

[mai departe]

INAUGURAREA REŞEDINŢEI CONSULARE DIN MIERCUREA CIUC

Începutul de an în oraşul nostru a fost marcat de inaugurarea biroului şi reşedinţei consulare. În prezenţa Consulului General al Republicii Ungare la Miercurea Ciuc, d-ul Szabó Béla şi Ambasadorului Republicii Ungare la Bucureşti, Terényi János, în data de 3 ianuarie a avut loc inaugurarea festivă a imobilului din strada Dózsa György nr. 30.


 

[mai departe]

ÎNTÂLNIREA PRIMARULUI CU SPORTIVII DE LA CLUBUL DE HOCHEI HC MIERCUREA-CIUC

Primarul Municipiului Miercurea Ciuc la sfârşitul anului trecut s-a întâlnit cu sportivii şi antrenorii echipei HC Miercurea Ciuc.


 

[mai departe]

CRĂCIUN LA CANTINA SOCIALĂ

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc, în ziua de 23 decembrie 2005 i-a invitat pe oamenii nevoiaşi din oraş la cantina socială (Aleea Copiilor nr. 9). Prânzul servit a constat din sarmale proaspăt pregătite.


 

[mai departe]

<< < 1  2  3  ... 76  77  78  79  80  > >>

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO