ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

CERERILE DE ÎNSCRIERE ÎN CREŞĂ VOR FI REEVALUATE


După publicarea pe data de 25 mai a rezultatelor privind cererile de înscriere în creşă s-a descoperit faptul că din cauza unei filtrări mai stricte a sistemului de e-mail al primăriei, unele cereri au fost trimise în spam, astfel acestea nefiind evaluate din păcate. Pentru rezolvarea acestei probleme, documentele primite vor fi reevaluate săptămâna viitoare.

Din cauza războiului din Ukraina atacurile de tip phishing sunt mult mai frecvente, iar serverele de e-mail aplică metode de filtrare mai stricte. Astfel unele e-mailuri conţinând cereri de înscriere, în special de pe adrese Yahoo şi Gmail, au fost trimise în folderul spam.

Kövér Katalin, directoarea creşei din Miercurea-Ciuc, a declarat că toate cererile şi documentele trimise la adresa de e-mail furnizată în perioada de înscriere anunţată (între 16 mai 2022, ora 8.00 şi 20 mai 2022, ora 12.00) vor fi reînregistrate în funcţie de data primirii. Rezultatele noii evaluări vor fi publicate pe site-ul Primăriei în data de 8 iunie. Contestaţii în privinţa rezultatelor se pot depune pe 9 iunie, între orele 8.00-12.00.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 14 iunie.

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO