ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

CASIERIA ŞI SPCLEP SE VOR MUTA ÎN CENTRUL DE RELAŢII CU PUBLICUL


Începând de luna viitoare casieria Primăriei şi Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor îşi vor desfăşura activitatea în centrul de relaţii cu publicul amenajat în fosta clădire Bancpost din strada Mihail Sadoveanu numărul 4. Casieria va fi disponibilă în noua locaţie începând de luni, 30 mai, iar serviciile legate de acte de identitate şi de stare civilă vor fi disponibile începând de joia viitoare.

 

 

Procesul de mutare a început în luna februarie, Serviciul de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc fiind prima care şi-a ocupat locul în noul centrul de relaţii cu publicul de lângă Parcul Central. A fost urmat de Serviciul de impozite, taxe şi alte venituri, care din luna mai îşi desfăşoară activitatea în această locaţie. Programul cu publicul al casieriei nu va fi afectat de această mutare, aceasta funcţionând până la 27 mai, ora 13 în vechea locaţie din Cetatea „Mikó”, iar începând de luni lucrul cu publicul se va desfăşura în noua locaţie.

Relocarea serviciilor publice de evidenţă a populaţiei reprezintă o sarcină mai amplă: serviciul nu va primi clienţi în zilele de 30 şi 31 mai (luni şi marţi). O excepţie este biroul de stare civilă, care este deschis publicului şi în aceste zile, cu un personal redus. După cele două zile de mutare personalul serviciului va primi o zi liberă, astfel serviciul de solicitare şi de eliberare a cărţilor de identitate, precum şi de înregistrare a actelor de stare civilă vor începe să funcţioneze în noua locaţie începând de joia viitoare (2 iunie).

 

25 mai 2022

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO