ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ÎNCEPE DISTRIBUIREA PACHETELOR ALIMENTARE


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc înştiinţează beneficiarii de ajutor social, respectiv beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, că începând din data de 12 mai 2022 va începe distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din pachete cu produse alimentare.

 

 

Pachetele pot fi ridicate de la magazia fostei societăţi ASCO S. A., situată în Miercurea-Ciuc, str. Zorilor nr. 34, de luni până vineri, între orele 10.00–15.00. Pachetul conţine: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve din carne de vită şi din carne de porc, conserve pate de ficat de porc, borcane de compot de fructe, borcan de gem de fructe.

Pachetele cu produse alimentare destinate tuturor membrilor familiilor, pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocaţiei de susţinere. La preluarea pachetului, titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabilă. Atragem atenţia celor vizaţi că acţiunea de distribuire începe din data de 12 mai.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro) sau la numărul de telefon: 0266-315120/141.

 

11 mai 2022

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20





 



PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


 



 



GALERIE FOTO