ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

AM IMPLICAT ŞI ŞCOLILE ÎN RECENSĂMÂNT


Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc a lansat în această săptămână o iniţiativă dublă de promovare a recensământului: a adresat o „invitaţie de participare specială” părinţilor şi personalului şcolar.

 

 

Locuitorii din Miercurea-Ciuc sunt din ce în ce mai conştienţi de importanţa participării la faza de autorecenzare a recensământului. Având în vedere numărul de recenzori repartizaţi la nivel central la Miercurea-Ciuc, este clar că toate gospodăriile din oraş nu vor putea fi recenzate. Astfel datele multor familii nu vor fi introduse în baza de date.

Prin urmare, Primăria municipiului Miercurea Ciuc şi-a extins campanie de promovare a recensământului la şcoli şi a trimis scrisori părinţilor şi directorilor de şcoli pentru a-i încuraja să completeze chestionarele online.

Părinţii şi cadrele didactice sunt rugaţi să completeze chestionarele online până la data de 15 mai. Dacă nu aveţi echipamentul necesar în gospodărie, cereţi ajutorul unei rude, unui prieten sau unui coleg, sau vă puteţi deplasa la unul dintre punctele de recensământ din Miercurea-Ciuc!

Vă mulţumim pentru timpul acordat!

 

5 mai 2022

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO