ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

S-A DAT STARTUL FESTIVALULUI NyarONSzereda


După ce am anunţat în luna ianuarie a acestui an organizarea festivalului NyárOnSzereda, a sosit momentul ca organizatorii să ofere amănunte cu privire la programul evenimentului organizat în municipiul Miercurea-Ciuc. Detaliile privind festivalul care se va desfăşura în perioada 9-12 iunie sunt accesibile pe pagina de web dedicată acestui eveniment.

Programul preliminar şi site-ul NyárOnSzereda, nyaron.ro, sunt gata de start şi vor fi completate în următoarea perioadă cu noi informaţii şi cu o hartă a festivalului. Biletele vor fi disponibile începând cu 1 aprilie. Detaliile au fost anunţate de către organizatori în cadrul unei conferinţe de presă în cadrul căruia s-a putut viziona şi filmul promoţional al festivalului, având în rolul principal pe actorul Kozma Attila.

În timpul desfăşurării festivalului vor fi amenajate mai multe locaţii unde doritorii se pot relaxa şi pot asculta muzică de calitate: curtea din spatele Cetăţii Mikó (Skanzen),  centrul comercial Nest, parcul tineretului, strada Petőfi Sándor, parcul central. După cum a explicat primarul Attila Korodi, edilul, s-a pus accent ca aceste spaţii să aibă un decor care să fie în concordanţă cu tematica festivalului. Evenimentul se va desfăşura , care se va desfăşura în zece locaţii, care vor găzdui nu mai puţin de 80 de programe.

Programul muzical al festivalului a fost prezentat în detaliu de Bordás Attila – reprezentantul echipei de organizatori.

„Vom oferi o gamă largă de evenimente atât pentru toată grupurile de vârstă cât şi pentru familii. Vor fi programe culturale, muzicale, de artă modernă, folclorice, culinare şi multe altele. Scopul nostru este să deschidem publicului o porţiune mare din centrul oraşului şi să arătăm o nouă faţă al municipiului, impregnat de o experienţă festivă şi o aventură culturală.”

 

23 martie 2022

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO