ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE PREGĂTEŞTE NOUL REGULAMENT DE REPARTIZARE ŞI ÎNCHIRIERE A LOCUINŢELOR ANL


Conform noului regulament care urmează să fie adoptat de Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc la sfârşitul lunii aprilie neexistenţa unui loc de munca permanent în Miercurea-Ciuc va rămâne conform legii criteriu de excludere în momentul repartizării locuinţelor ANL dar nu şi în cazul prelungirii contractului de închiriere.

„În ultimul an, au existat o serie de discuţii, audieri şi chiar litigii care ne-au confirmat că trebuie să regândim regulamentul de repartizare şi închiriere a locuinţelor construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe", a declarat primarul Korodi Attila.

Noile reglementări clarifică contextul juridic şi, în acelaşi timp, deschid întrebarea cât timp pot locui persoanele eligibile în astfel de locuinţe. Ocuparea forţei de muncă s-a schimbat în ultimii ani, multe dintre companii care au activitate în oraş nu au un punct de lucru în Miercurea-Ciuc.

„Ca municipalitate responsabilă, scopul nostru este, prin urmare, să ne asigurăm că această decizie este în interesul familiilor în cauză şi că toate litigiile în acest sens se încheie într-un termen scurt", a concis primarul.

 

23 martie 2022      

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO