ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PREMIEREA CELOR MAI BUNI SPORTIVI, ECHIPE ŞI ANTRENORI DIN MIERCUREA-CIUC


Este important ca sportivii noştri să se simtă apreciaţi de către municipalitate, aşa că pe data de 28 ianuarie, Primăria Miercurea-Ciuc va decerna premiile profesionale pentru sportivii, echipele şi antrenorii anului 2021 la patrusprezece categorii diferite. Pe lângă premiile profesionale vor fi acordate două premii ale publicului. Votul public a început astăzi.

 

Gala Sportului Harghitean din decembrie a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Harghita a devenit o tradiţie: este momentul în care sunt premiaţi cei mai buni sportivi din judeţ. Pe de o parte, situaţia epidemică a împiedicat organizarea galei judeţene a sportului, iar pe de altă parte, conducerea reşedinţei de judeţ consideră important să adreseze mulţumiri deosebite sportivilor, echipelor şi antrenorilor pentru efortul şi sacrificiul depus. Din aceast motiv a luat naştere evenimentul „Sportivul Anului", care va avea loc pe 28 ianuarie în Sala Festivă a Primăriei. Iniţiativa a fost anunţată astăzi de viceprimarul Sógor Enikő în cadrul unei conferinţe de presă.

Săptămâna trecută am lansat un apel pentru antrenorii din Miercurea-Ciuc pentru a încărca cele mai bune rezultate din 2021 ale sportivilor şi echipelor la patrusprezece categorii până la 19 ianuarie: Sportivul Anului la categoriile feminin şi masculin, adulţi şi juniori – respectiv premii speciale pentru para-sportivi –, Echipa Anului la categoriile adulţi şi juniori, şi Antrenorul Anului la sporturile individuale şi de echipă, precum şi la categoriile adulţi şi juniori. Pe baza rezultatelor încărcate de antrenori, clasamentul va fi stabilit de comisia specială format din sportivi, antrenori, jurnalişti sportivi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Votul public a fost lansat astăzi, la începutul conferinţei de presă, pe paginile noastre de Facebook: Primăria Miercurea-Ciuc şi Csíkszereda Városháza. Clasat în funcţie de voturile membrilor comisiei de specialitate, publicul poate să aleagă dintre cinci sportivi individuali (Adi Teslovan şi Cseh Vajk Imre, Erőss Koppány, Ferencz Katalin, Márton Enikő, Novák Eduárd) şi cinci echipe (Imperial Wet Miercurea-Ciuc, Clubul Sportiv Miercurea-Ciuc (masculin), FK Csíkszereda U19, CSM Miercurea-Ciuc junior II, handbal feminin). Fiecare like corespunde unui vot şi sunt valabile doar like-urile de pe cele două pagini menţionate. Numărul de like-uri va fi numărat la 23 ianuarie, ora 22.00.

Câştigătorii vor primi cadouri şi cupe.

 

11 ianuarie 2022

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO