ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

TERENURI DE JOACĂ ÎN ZONELE PERIURBANE


Trei terenuri de joacă în diferite zone periurbane au fost amenajate în ultimele două săptămâni, pe terenuri aflate în proprietatea bisericii catolice, din bugetul local. Prin crearea acestor spaţii comunitare, conducerea municipiului subliniază: fiecare parte a oraşului este important.

 

 

Edilii municipiului în programul lor electoral s-au angajat să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii prin crearea unor spaţii comunitare şi în zonele suburbane. Ca un prim pas au fost create locuri de joacă în cooperare cu biserica din Jigodin, Cioboteni şi Csiba.

În luna noiembrie, Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc a adoptat Hotărârea cu nr. 326/2021 privind cooperarea cu cele trei parohii romano-catolice, prin care se abrobă luarea în folosinţă gratuită a suprafeţelor de câte 50 de metri pătraţi de la parohii în scopul echipării terenului cu elemente de joacă, pe o perioadă de 10 ani.

Terenurile de joacă sunt dotate cu aceleaşi elemente: leagăn dublu cu tobogan, complex de joacă mini tip turn, balansoar şi nisipar. Costul realizării fiecărui loc de joacă este de 25.000 de lei.

Instalarea de terenuri de joacă va continua şi anul viitor. În colaborare cu parohii vor fi amenajate spaţii de joacă în Szécseny şi Jigodin-Băi, iar pe terenul propriu al municipalităţii în strada Vânătorilor.

 

28 decembrie 2021

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO