ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

AJUTORUL PENTRU ÎNCĂLZIRE: SE APROPIE PRIMUL TERMEN-LIMITĂ


Se apropie primul termen-limită pentru solicitarea ajutorului pentru încălzire, în acest sens pentru a primi în mod optim cererile prelungim programul de lucru zilnic de la ora 8.00 până la ora 18.00. Vă reamintim că numărul persoanelor eligibile pentru ajutorul de încălzire a crescut începând cu prezentul an.

Datorită posibilităţilor crescute, numărului de persoane eligibile pentru ajutorul la încălzire a crescut începând cu acest an. Pentru familii, venitul net/membru de familie a crescut la 1386 de lei, iar pentru persoanele care locuiesc singure pragul este de 2053 de lei, indiferent de tipul de încălzire folosit.

Termenul-limită pentru depunerea cererilor este 20 noiembrie, astfel cererile noi vor fi acceptate în cadrul unui program prelungit, zilnic între orele 8.00 şi 18.00. Vă reamintim să verificaţi lista de bunuri care exclud primirea beneficiului înainte de a depune cererea! Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul Primăriei.

Vă rugăm să reţineţi că solicitanţii care nu respectă termenul limită nu vor pierde dreptul la ajutor, ei vor putea beneficia de ajutor începând cu luna următoare.

Solicitanţii de ajutor de încălzire vor fi primiţi la Direcţia Socială a Primăriei, biroul 28 fără să prezinte cartea verde de vaccinare.

Informaţii suplimentare, prin e-mail: social@szereda.ro sau prin telefon la numărul 0266 315120/115 sau 0735 209421.

 

15 noiembrie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO