ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

GRĂDINIŢA CIMBORA A INTRAT ÎN RÂNDUL INSTITUŢIILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT REABILITATE


Astăzi, 19 octombrie a avut loc recepţia lucrărilor de reabilitare la al optulea instituţie de învăţământ. Grădiniţa Cimbora a fost reînnoit din 5,29 de milioane de lei.

 

 

În ultimii ani în Miercurea-Ciuc a început cea mai amplă reabilitare a instituţiilor de învăţământ, în cadrul căreia se realizează modernizare totală la unsprezece şcoli, grădiniţe şi internate. Grădiniţa Cimbora este unul dintre cele 11 instituţii, reabilitat din fonduri europene, şi este al optulea la care s-a terminat procesul de recepţionare a lucrărilor de reabilitare.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare este de 5,29 de milioane de lei, din care 2,14 de milioane de lei reprezintă contribuţia UE şi sprijinul guvernamental. Contribuţia bugetului local la această investiţie este în total 3,15 de millioane de lei.

Clădirea a fost termoizolată de la pivniţă până la pod. A fost schimbată instalaţia electrică, respectiv sistemul de încălzire, de apă şi de canalizare, au fost zugrăvite toate încăperile şi au fost montate panouri fotovoltaice pe acoperişul reabilitat.

Executantul lucrărilor a fost Tectum Company SA din Miercurea-Ciuc.

 

19 octombrie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO