ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

A FOST PREZENTAT DIRECTORUL POLIŢIEI LOCALE


În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în data de 16 septembrie, primarul municipiului Korodi Attila a prezentat publicului conducătorul Poliţiei Locale Miercurea-Ciuc, în persoana d-nului Dombi Gyula. Dombi provine din sfera administraţiei publice şi are rezultate sportive la nivel naţional. Poliţia locală îşi va desfăşura activitatea mai ales în domeniul siguranţei publice, siguranţei rutiere şi în cea a protecţiei mediului.

 

 

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc a finalizat un proces greu: a fost încheiată procedura aferentă concursului pentru ocuparea postului de director al Poliţiei locale, iar Dombi Gyula, a cărui activitate va începe în data de 1 octombrie a fost prezentat publicului.

„Domnul Dombi Gyula are o experienţă vastă în administraţia publică, şi are rezultate sportive remarcabile, lucruri care sunt esenţiale pentru a îndeplini noua funcţie cu care va contribui la activitatea Primăriei Miercurea-Ciuc” – a declarat Korodi Attila.

Directorul a subliniat că va vizita poliţiile locale din municipalităţile din apropiere, cu ţelul unei schimb de experienţă, iar într-un pas următor, împreună cu conducerea oraşului, vor stabili numărul angajaţilor, defalcaţi pe domenii de activitate.

Primarul a menţionat situaţia conform căreia din pricina unor acte normative contradictorii, momentan au fost blocate posturile din administraţia publică, nefiind posibilă ocuparea posturilor vacante din administraţia publică pe plan naţional. Edilul speră rezolvarea problemei până la începerea angajărilor.

 

16 septembrie 2021

 

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO