ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU SEZONUL RECE


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc primeşte cererile pentru ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2021–martie 2022.

 

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat (S.C. GOSCOM S.A.), beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 1386 lei în cazul familiilor şi 2053 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, beneficiază de ajutor lunar în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 1386 lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure.

Documentele necesare pentru primirea cererilor de ajutor pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc, www.miercureaciuc.ro iar formularele completate împreună cu documentele justificative vor fi trimitse scanat prin e-mail, sau vor fi predate personal la biroul nr. 28 al Primăriei, zilnic între orele 9,00–13,00, în zilele de joi şi între orele 14,00–16,00 până la data de 15 octombrie 2021, cererile înaintate după acestă dată vor fi analizate ulterior.

Direcţia de Asistenţă Socială atrage atenţia celor vizaţi de a consulta lista, care cuprinde bunurile ale căror posesie duce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţelor. Lista poate fi accesată pe site-ul Primăriei (Informaţii publice / Direcţia Asistenţă Socială / Beneficii sociale).

Mai multe detalii pot fi solicitate la numărul de telefon 0266 315 120 / 115 sau prin adresa de e-mail social@szereda.ro.

 

14 septembrie 2021,

recomunicat cu noile valori în data de 20 septembrie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO