ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

CEL MAI MODERN TEREN DE JOACĂ, CU UN PAS MAI APROAPE


Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc în cadrul ultimei şedinţă a aprobat DALI-ul reabilitării spaţiului public în vecinătatea blocului cu numărul 7 pe aleea Avântului, astfel ne aflăm cu un pas mai aproape în vederea realizării celui mai modern teren de joacă în Miercurea-Ciuc, dedicat persoanelor de toate vârstele.

Reşedinţa de judeţ are 44 de terenuri de joacă, dar niciunul nu este atât de spectaculoasă, decât ceea care va fi amenajată în spaţiul dintre blocurile nr. 5, 7, 9 pe aleea Avântului şi strada Bradului nr. 5.

Spaţiul public pe o suprafaţă de 4500 m2 va avea în centrul o broască, în formă 3D. Chiar terenul de joacă va fi numit Broasca din poveste. Copiii vor regăsi toate elemente obişnuite (leagăn, tobogan etc.), iar ca noutate vor apare şi nişte elemente dedicate pentru adulţi, respectiv seniorilor. Se amplasează o masă ping-pong, precum şi o masă teqball, şi se vor monta aparate fitnes pentru persoane vârstnice, şi masă de şah.

Se va amenaja şi un spaţiu pentru câini, dotată cu elemente de joc.

Investiţia cuprinde reabilitarea spaţiului verde pe o suprafaţă de 2830 m2, construirea trotuarelor şi modernizarea iluminatului public. Conform DALI-ului „terenul de joacă al generaţiilor” are o valoare de 1,83 de milioane de lei fără TVA, iar execuţia necesită 4 luni.

 

30 august 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO