ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

DECLARAŢIE DE INTENŢIE DE COLABORARE PENTRU NOI LOCURI DE MUNCĂ


Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc, societatea din Ungaria S.C. Caola Kozmetikai és Háztartási Vegyipari S.A. şi Universitatea Sapientia au semnat astăzi o declaraţie de intenţie de colaborare privind înfiinţarea unei unităţi de producţie în domeniul produselor cosmetice, igienice, de îngrijire personală, în Miercurea-Ciuc.

 

 

„Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc s-a angajat într-o colaborare plin de posibilităţi în vederea creării noilor locuri de muncă” – a declarat primarul Korodi Attila în cadrul conferinţei de presă care a avut loc astăzi, 27 august, cu ocazia semnării declaraţiei. Primarul a subliniat rolul biroului de dezvoltare economică, care iată, a atras o investiţie serioasă în Miercurea-Ciuc.

Societatea din Ungaria a fost reprezentată de către directorul general dr. Bándi Imre, avocatul dr. Papcsák Ferenc şi consilierul directorului dr. Hannya Nimer. Directorul general a declarat, că intenţia este construirea şi operarea unei unităţi de producţie pe o suprafaţă de 4000 m2, şi crearea a 50-60 locuri de muncă.

Decanul Universităţii Sapientia – Facultatea din Miercurea-Ciuc, dr. Lázár Ede a promis că facultatea va sprijini societatea cu calificarea sursei umane, cu specializarea ingineriilor.

Korodi Attila a atras atenţia, că întemeierea unei astfel de unitate de producţie va avea un efect pozitiv şi pentru furnizorilor locali.

 

27 august 2021

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO