ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE REASFALTEAZĂ STRADA REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE


Săptămâna viitoare încep lucrări de revizii majore pe strada Revoluţiei din Decembrie: drumul va fi reasfaltat şi o secţiune a trotuarului va fi reînnoit – sunt prevăzute şi restricţii de circulaţie periodice de drum. La fel, se vor asfalta şi în străzile Nicolae Bălcescu şi Szék.

 

 

Asfaltul de pe strada Revoluţiei din Decembrie este destul de avariat, necesită un nou strat. În urma solicitării Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc firma de execuţie va începe îndepărtarea stratului existent urmat de turnarea noului strat. Pe durata reparării sunt prevăzute restricţii de circulaţie periodice de drum, conducătorii auto sunt rugaţi să evite zona respectivă.

De asemenea se va reînnoi şi trotuarul pe secţiunea între ANAF şi strada Márton Áron, pe partea bibliotecii. Celelalte sectoare ale trotuarului vor fi modernizate în cadrul reabilitării cartierului Octavian Goga, respectiv a reabilitării pieţii Gál Sándor.

În data de 17 august, marţi vor începe reparări de întreţinere de vară şi în alte două locaţii: se vor reasfalta parcările de pe marginea străzii Nicolae Bălcescu (între strada Eroilor şi Piaţa Cetăţii), şi vor asfalta şi porţiunea străzii Szék aflată între strada Câmpul Mare şi podul de lângă Casa Fodor. Aceste intervenţii nu necesită restricţii de circulaţie.

 

13 august 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO