ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

VĂ RECOMANDĂM SĂ VĂ PROGRAMAŢI ÎN PREALABIL ÎN LOC SĂ STAŢI LA COADĂ


Serviciul Public Comunitar privind Evidenţa Populaţiei al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc reaminteşte solicitanţii de posibilitatea programării online pentru cei care doresc să solicite o carte de identitate, pentru a evita să stea la coadă.

 

 

În Miercurea-Ciuc cererile pentru cărţile de identitate pot fi depuse în două modalităţi: prin programare online sau prin solicitarea unui număr de ordine la faţa locului. Serviciul public a soluţionat 5.487 de cazuri în prima jumătate a acestui an, şi aproximativ o treime din solicitanţi s-au prezentat fără programare prealabilă.

Din cauza perioadei de muncă sezonieră de vară, numărul solicitărilor a crescut şi au început să se formeze cozi chiar înaintea începerii programului cu publicul. Mai recent sunt cazuri în care clienţii care sosesc mai târziu nu mai pot primi numere de ordine.

Serviciul recomandă celor care solicită un document de identitate să utilizeze posibilitatea rezervării online pe site-ul programare.miercureaciuc.ro în loc de timpul pierdut la coadă!

Subunitatea serviciului public, compartimentul stării civile a înregistrat 686 naşteri, 88 căsătorii şi 490 decese în primele şase luni ale anului. Serviciul pentru clienţi al biroului poate fi mai uşor de accesat dacă ne adaptăm la o propunere: este recomandabil să aranjaţi evenimentele, altele decât înregistrarea naşterii şi decesului, înainte de ora 13,00, astfel încât prelucrarea datelor ar avea loc într-un timp mai scurt.

 

23 iulie 2021

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO