ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ÎMPREUNĂ PENTRU UN MEDIU CURAT!


În urma rezultatelor inspecţiei calităţii apei efectuate de autorităţile competente la 22 iunie pe pârâul Şumuleu, Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc a solicitat un raport de la Operatorul Regional de Apă şi Canalizare Harvíz S.A cu privire la gospodăriile din zona Şumuleu (între Casa Fodor şi strada Taploca). Baza de date a operatorului regional include 95 de gospodării care au încheiat contract cu HARVíz SA doar pentru servicii de apă potabilă.

Rugăm cu respect rezidenţii din zona pârâului Şumuleu:

-          Contactaţi operatorul Harvíz S.A. (Miercurea-Ciuc, Str: Akác nr: 1., e-mail: office@harviz.ro, telefon: 0266 313 636) pentru a racorda la reţeaua de canalizare.

-          Dacă s-a făcut deja racordarea, dar acest lucru nu a fost notificat către Harvíz S.A. şi contractul nu include serviciile de canalizare, luaţi măsurile necesare.

-          Dacă deţineţi o staţie de epurare avansată care respectă condiţiile de descărcare a apelor epurate în mediul natural, să anunţaţi operatorul.

 

Gospodăriile aflate în situaţii similare în alte părţi ale oraşului sunt rugate, de asemenea, să îşi respecte obligaţiile legale.

 

15 iulie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO