ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SOLUŢII ÎMPOTRIVA AMBUTEIAJELOR


Curtea pieţei agroalimentare devine sens unic şi vor amplasa indicatoare de oprirea interzisă pe acea zonă a străzii Culmei, unde maşinile sunt parcate în mod uzual pe partea carosabilă. Scopul celor două măsuri este contracararea ambuteiajelor.

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc, cu acordul ordinii rutiere, vine cu un răspuns la două probleme: începând cu 7 iunie intră în vigoare hotărârea care fluidizează circulaţia în curtea pieţei şi pe strada Culmei.

Curtea Pieţei Agroalimentare devine sens unic: intrarea va fi dinspre str. Mihai Eminescu, iar ieşirea se va face strict către str. Kossuth Lajos.

 

La sfârşitul străzii Culmei, pe distanţa dintre str. Iancu de Hunedoara şi treptele către cartierul Spicului, se parchează în mod uzual pe partea carosabilă, în sensul direcţiei de mers. Pe această distanţă, începând de luna viitoare, se vor amplasa indicatoare de oprirea interzisă, astfel şoferii care staţionează acolo pot fi amendaţi.

 

Aceeaşi problemă se regăseşte şi pe str. Nagy Imre din Jigodin, conducerea oraşului caută soluţii optime şi pentru această zonă.

 

31 mai 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO