ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

UNA DINTRE CELE MAI VECHI CONDUCTE DE GAZ DIN ORAŞ ESTE ÎN CURS DE ÎNLOCUIRE


Strada Petőfi Sándor a devenit şantier. În zona pietonală, una dintre cele mai vechi conducte de gaze naturale din Miercurea-Ciuc va fi înlocuită, iar lucrările necesită multă răbdare, atât din partea locuitorilor, cât şi din partea trecătorilor.

Societatea din Alba-Iulia, S.C. Art Instal S.R.L., în numele Delgaz Grid, responsabilă cu gestionarea reţelei de utilităţi, a început întregul tronson de 700 de metri al străzii Petőfi Sándor, deoarece reţeaua a devenit învechită, iar modernizarea acesteia este importantă din punct de vedere al siguranţei şi prevenirii.

Primăria a dat acordul, ca începând cu 25 mai să inceapă lucrările de schimbare a reţelei de gaz, iar construcţia urmănd să fie finalizată până în data de 22 iunie. 

Cu toate acestea, intervenţia are loc într-un sit arheologic, astfel încât se desfăşoară sub supraveghere arheologică şi este posibil ca lucrarea să nu fie executată până la termenul limită.

Într-o fază ulterioară, secţiunea superioară a străzii Petőfi Sándor va fi închisă circulaţiei auto pe durata demarării lucrărilor.

Cerem răbdarea şi înţelegerea rezidenţilor şi a tuturor persoanelor care trec prin această zonă.

 

26 mai 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO