ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA CĂUTĂRII ÎN GUNOAIE


Căutarea în gunoaie reprezintă o problemă majoră pentru toată lumea: atât pentru locatari, cât şi pentru firma de salubrizare, dar şi pentru autoritatea locală. Nici una dintre cele enumerate nu are mijloace proprii pentru a opri fenomenul, dar împreună putem descuraja activitatea păgubitoare. Va fi alături de noi o firmă de pază şi protecţie, dar avem nevoie şi de parteneriatul locuitorilor.

Deteriorarea şi folosirea neadecvată a recipientelor de deşeuri, precum şi aruncarea gunoaielor se califică  un fapt ilegal. Soluţia privind descurajarea căutării în gunoaie poate fi una provenită din forţă comună.

Vom fi sprijiniţi de o firmă de pază şi protecţia, angajaţii căreia se vor patrula ocazional, dar în primul rând se vor deplasa la locurile anunţate de către locatari: dacă sunteţi martorul unei fapte ilegale de acest gen, sunaţi imediat la numărul de telefon 0742 038585!

Suntem convinşi, că împreună putem descuraja fenomenul păgubitor. Firma de salubrizare SC Eco-Csík SRL şi Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc solicită parteneriatul locuitorilor urbei în acest demers!

 

15 aprilie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO