ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE APROPIE CURĂŢENIA GENERALĂ DE PRIMĂVARĂ


Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc şi operatorul regional de salubritate, Eco-Csík Srl. organizează în perioada 19 aprilie – 14 mai curăţenia generală de primăvară. În cadrul acţiunii pe fiecare stradă a municipiului va fi efectuată curăţenia generală, rezultatul căruia depinde şi de colaborarea locuitorilor din Miercurea-Ciuc.

Vă rugăm, ca în zilele premergătoare a curăţeniei generale desfăşurate în cartierul Dvs. să ne sprijiniţi cu

  • evitarea parcării autovehiculelor pe domeniile publice închise circulaţiei în zilele! (Deşi curăţarea propriu-zise începe de la ora 13:00, transportarea autovehiculelor parcate pe locaţiile curăţării va începe de la ora 9:00.
  • curăţirea zonelor verzi în jurul blocurilor de locuit (adunarea deşeurilor, greblare, defrişări, plantarea florilor, repararea gardurilor)
  • curăţirea şanţurilor din faţa caselor private
  • mulţumiri deosebite locuitorilor caselor private, în special în cazul în care repară defecţiunile porţii, a gardului, sau a faţadei casei

În cazul în care starea vremii împiedică activitatea pe o anumită stradă, lucrările vor fi reprogramate după data de 14 mai, în ordinea planului iniţial. Vă rugăm să consultaţi pagina de facebook a Primăriei pentru informaţii actuale în tema curăţeniei generale!

Fiţi partenerii noştri în crearea unei imagini curate, ordonate a municipiului!

 

Programul curăţeniei generale

 

13 aprilie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO