ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ÎNCEPE DISTRIBUIREA PACHETELOR ALIMENTARE


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc înştiinţează beneficiarii de ajutor social, respectiv beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, că începând de la data de 16 martie 2021 va începe distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din pachete cu produse alimentare.

 

 

 

Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea-Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 11,00–14,00.

Pachetul conţine: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve din carne de vită şi din carne de porc, conserve pate de ficat de porc, borcane de compot de fructe, borcan de gem de fructe,  borcan de gem de fructe dietetic.

Pachetele cu produse alimentare destinate tuturor membrilor familiilor, pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocaţiei de susţinere. La preluarea pachetului, titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabilă.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115.

 

15 martie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO