ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SUBVENŢII APIA: SE AŞTEAPTĂ SOLICITANŢII PENTRU ADEVERINŢE


Biroul agricol al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc are intenţia de a servi cât mai repede solicitanţii certificatului necesar în vederea depunerii cererii pentru subvenţia de terenuri APIA 2021.

 

 

 

În Miercurea-Ciuc de obicei sunt aproximativ 400 de clienţi care în fiecare ani solicită subvenţia APIA pentru terenuri (Campania primire cereri unice de plată 2021). În acest an campania a fost lansat în data de 1 martie şi durează pâna la 17 mai a. c. Dosarul de solicitare trebuie să conţine şi adeverinţa emisă de la biroul agricol, iar clienţii sunt programaţi prealabil prin telefon. Biroul atrage atenţie proprietarilor de teren, că dacă depunerea dosarelor este urgentă, clienţii au posibilitatea de a se programa pe numărul de telefon 0266 315120 / 142.

Adeverinţa trebuie să fie emisă de la autoritatea locală unde terenul este înscris. Astfel biroul din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc emite adeverinţe numai pentru terenuri situate pe teritoriului administrativ al reşedinţei de judeţ.

 

8 martie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO