ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

VACCINARE ŞI ÎN CENTRUL DIN STRADA SALCÂM


Începând de astăzi locuitorii au posibilitatea de a se programa pentru vaccinare anti-COVID-19 şi în fostul sediu GOSCOM SA (strada Salcâm nr. 1). Vaccinarea începe de luni, 15 februarie.

Din cauza lipsei de vaccin nu a fost justificat deschiderea unui nou centru de vaccinare în Miercurea-Ciuc, dar în urma unui transport de vaccin în cantitate mare începând de luni se va deschide şi cel de al treilea centru.

Lângă centrul amenajat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea-Ciuc mai funcţionează centrul în strada Kossuth Lajos nr. 4 (amenajat de Consiliul Judeţean Harghita), funcţionarea a altor două centre sunt asigurate de către Primăria Municipiul Miercurea-Ciuc: centrul la fostul sediu GOSCOM SA, şi centrul din Jigodin-Băi.

În centrul din strada Salcâm persoanele programate vor primi vaccinul lui AstraZeneca, care este propus pentru persoanele cu vârstă cuprinsă între 18 şi 55 ani, astfel în al treilea centru de vaccinare se vor imuniza mai ales pacienţii cu boli cronice sub 55 ani, între orele 8,00–20,00.

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice peste 16 ani şi lucrătorii în domenii esenţiale se pot programa online, pe site-ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, prin telefon la numărul 021 4144425, sau prin medicul de familie.

 

10 februarie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO