ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

AU ÎNCEPUT VACCINĂRILE ÎN MIERCUREA-CIUC


Odată cu deschiderea primului centru de vaccinare din Miercurea-Ciuc, au început vaccinările anti-coronavirus în municipiu. În câteva zile se vor deschide şi centrele amenajate de către Primărie.

În fosta clădire a ambulanţei judeţene (şi a grădiniţei din strada Borvíz) au deshis astăzi, 18 ianuarie primul centru de vaccinare din Miercurea-Ciuc.  În clădirea situată pe strada Kossuth Lajos nr. 4, neutilizată de ani de zile, aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Harghita primesc persoanele zilnic de la ora 8,00 pânaă la ora 20,00. În conferinţa de presă de astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba a declarat: au investit 150 de mii de lei pentru renovarea clădirii.

Primarul Korodi Attila a spus: în câteva zile se deschid cele două centre amenajate de Primărie. Centrul de vaccinare din strada Salcâm va funcţiona mai ales pentru vaccinarea locuitorilor din zona Ciucul de Sus (5565 de persoane înregistrate de peste 65 ani şi persoane cu boli cronice), iar la centrul din Jigodin-Băi vor primi mai ales pe cei din Ciucul de Jos (4567 de persoane înregistrate).

Publicul ţintă a etapei a doua a campaniei de vaccinare sunt persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice şi angajaţii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale. Cei interesaţi se pot înscrie online pe pagina https://vaccinare-covid.gov.ro/ sau prin numărul de telefon 021–4144466. Persoanele cu boli cronice au posibilitatea de se a programa şi prin intermediul medicului de familie.

 

18 ianuarie 2021

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO