ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

FACILITĂŢI PE IMPOZIT/TAXĂ CLĂDIRE: SE APROPIE TERMENUL PRELUNGIT


Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc atrage atenţia celor interesaţi, că se apropie termenul de 21 decembrie 2020 – data limită de solicitare a reducerii impozitelor/taxelor pe clădiri pentru cei afectaţi de pandemie în perioada stării de urgenţă/alertă. Formularele necesare pot fi descărcate de pe pagina de web a Primăriei Miercurea-Ciuc.

Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc a hotărât în data de 27 noimebrie 2020 despre extinderea termenului pentru acordarea unor reduceri la plata impozitului anual pe clădire şi a taxei lunare pe clădire, respectiv cu extinderea eligibilităţii şi pe perioada stării de alertă: 50% reducere pentru impozitele pe clădiri şi scutire de taxă lunară pe clădiri pentru cei care au fost obligaţi să-şi întrerupă total activitatea economică în timpul stării de urgenţă sau stării de alertă.

Pentru stabilirea eligibilităţii, proprietarii clădirilor au obligaţia de a depune la Primărie o cerere şi o declaraţie până în data de 21 decembrie 2020. Formularele necesare pot fi descărcate de pe pagina de web a Primăriei Miercurea-Ciuc.

Mai multe informaţii se pot solicita la nr. de telefon: 0266 315120, interior 137 sau 125.

 

15 decembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO