ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

DIVERSE PROGRAME DE MOŞ NICOLAE ÎN MIERCUREA CIUC


Căsuţe din lemn, concert pentru copii, târg de cadouri şi „trenul lui Moş Nicolae” – nişte elemente atractive din programul sfârşitului de săptămână din Miercurea Ciuc. Duminică seara va fi aprinsă a doua lumânare de advent. Să sărbătorim împreună!

Moş Nicolae va sosi în Miercurea Ciuc cu o ofertă culturală bogată în ziua de 5 decembrie. Primul element al atmosferei festive este „trenul lui Moş Nicolae”, care circulă începând de astăzi, 4 decembrie (rezervarea biletelor online: www.tusnad.bookonline.ro).

De sâmbătă în căsuţele din lemn amplasate în Parcul Central vor fi oferite produse alimentare care pot fi consumate pe loc: hot-dog secuiesc, vin fiert, muffin, pălincă, kürtős kalács etc., iar de la ora 15,00 se va deschide târgul cadourilor de Moş Nicolae pe Promenada. Se pot cumpăra bijuterii, marochinării, produse din textil, cosmetice etc., de la producători locali. (Expoziţia înlocuieşte Târgul de design anual Delikates, organizat în anii precedenţi în Liceul de Artă „Nagy István”.)

După amiază mai mulţi ajutori al lui Moş Nicolae urcând pe biciclete vor împărţii cadouri celor mici, iar de la ora 18,00 începe concertul pentru copii a formaţiei Mese7es. Concertul va fi difuzat online pe pagina de facebook „Csíkszeredai Városháza”.

În ziua de duminică locaţia principală va fi din nou Parcul Central, unde se va aprinde a doua lumânare de advent: de la ora 17,00 va fi o scurtă evlavie ţinută de preotul unitarian Solymosi Alpár şi preotul evangelic Tamás János, după care va avea loc concertul corului Lux Aurumque. Invitaţii vor fi copii de la Casa de copii „Sfântul Ştefan” din Şumuleul-Ciuc. Vă aşteptăm cu drag să vă alăturaţi la sărbătoare on-line, transmisă direct pe pagina de facebook „Csíkszeredai Városháza”.

 

4 decembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO