ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

LOCUITORII MUNICIPIULUI VOR VOTA ÎN SIGURANŢĂ


Conform măsurilor de protecţie şi prevenire, în Miercurea Ciuc chiar în timpul pandemiei vor fi asigurate condiţiile sigure cu ocazia alegerilor parlamentare în data de 6 decembrie 2020. Lângă organizarea prevăzătoare, va fi disponibilă o permanenţă pentru alegeri, cetăţenii vor avea posibilitatea de a schimba actele de identitate – dacă este necesar.

Primarul Korodi Attila a declarat în cadrul unei conferinţe de presă: celor 34.151 de votanţi ai municipiului Miercurea Ciuc, care figurează pe lista permanentă, vor fi asigurate condiţii potrivite la secţiile de votare în cadrul alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie 2020. A subliniat: materialele de dezinfectare s-au dovedit suficiente cu ocazia alegerilor locale din de 27 septembrie a.c., iar şi de această dată vor fi disponibile dezinfectanţi, măşti şi mănuşi de protecţie. La intrarea în secţiile de votare vor fi amplasate şi corturi – pregătindu-ne împotriva precipitaţiilor. Din cadrul Primăriei 45 de persoane vor sprijini organizarea în bune condiţii a alegerilor.

Totodată, în ziua alegerilor va fi disponibil un centru de permanenţă, şi se poate contacta numărul de telefon 0726 242103 cu întrebările legate de alegeri. Va sta la dispoziţia cetăţenilor şi Compartimentul de evidenţă a persoanelor, precum şi casieria: cetăţenii care nu au o carte de identitate valabilă, sunt aşteptaţi în ziua de sâmbătă între orele 8,00–16,00, iar în ziua de duminică între orele 09,00 şi 21,00 pentru schimbare/solicitare.

Primarul Korodi Attila invită locuitorii Municipiului să participe la alegeri.

 

2 decembrie 2020

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO