ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

PROGRAM RELANSAT DE RELAŢII CU PUBLICUL


Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului relansează programul de relaţii cu publicul în zilele de marţi şi joi la sediul firmei S. C. Harvíz S. A. din str. Salcâmului nr. 1 (cunoscută ca şi circumscripţia de votare nr. 11).

Luând în considerare măsurile existente de combatere a pandemiei Covid-19, dar şi necesitatea asigurării serviciului de relaţii cu publicul pentru acele persoane, care nu au posibilitatea să acceseze suprafeţele de relaţionare electronică cu publicul puse la dispoziţie de către Primăria Municipiului Miercurea Ciuc (www.szereda.ro) sau de către Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului (e-mail: social@szereda.ro), nu beneficiază de posibilitatea administrării telefonice sau poştale a problemelor, Direcţia de Asistenţă Socială relansează programul de relaţii cu publicul.

La sediul firmei S. C. Harvíz S. A. din str. Salcâmului nr. 1 – partea de imobil cunoscută ca şi circumscripţia de votare nr. 11 –, în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00-11.00 angajaţii Direcţiei vor sta la dispoziţie în rezolvarea problemelor aparţinătoare ale diferitelor servicii şi alocaţii sociale (alocaţii, stimulente, indemnizaţii), ale intervenţiilor de urgenţă, ale cazurilor de sprijinire a persoanelor vulnerabile, asistenţei persoanelor vârstnice, stabilirea dreptului de a primi indemnizaţii de însoţitori pentru persoanele cu handicap etc.

Totodată însă se pune în continuare un accent deosebit pe promovarea cât mai largă a posibilităţilor de contactare a Direcţiei prin intermediul suprafeţelor electronice de lucru cu publicul, prezenta formă de relaţionare fiind rezervată în exclusivitate persoanelor care nu dispun de alte mijloce de comunicare către Direcţie.

Mai multe informaţii: prin telefon la numărul 0266–315120/115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail (social@szereda.ro)


16 noiembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO