ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

ILUMINATUL FESTIV: ÎMBOGĂŢIT CU ELEMENTE NOI


A început instalarea sistemului de iluminat festiv în spaţiile publice din Miercurea Ciuc. Iluminatul se va extinde în câteva noi locaţii, coroana de Advent se mută în Parcul Central, şi se vor monta doi brazi de Crăciun.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc va instala sistemul de iluminat festiv nu numai în locaţiile deja obişnuite – centrul municipiului şi bulevardul Frăţiei –, ci se va extinde în noi locaţii, respectiv se vor achiziţiona noi elemente decorative. Pe strada Kossuth Lajos se vor instala ornamente noi pe stâlpuri, şi pentru prima oară piaţa Szent Ágoston şi stâlpurile dealungul scării spre cartierul Spicului vor primi iluminat festiv. De asemenea va fi ornamentată Casa de Cultură a Sindicatelor, precum şi copacile din piaţa Gál Sándor.

Ca o noutate: vor fi montate doi brazi de Crăciun: astăzi au montat deja un brad în piaţa Majláth Gusztáv Károly, şi un al doilea se va monta în curând în mijlocul Parcului Central. Cei doi brazi sunt „mutate” din cartierul Octavian Goga în urma reabilitării zonei rezidenţiale, şi vor fi refolosite ca element festiv.

Instalarea sistemului de iluminat festiv a început deja.

Pentru achiziţionarea elementelor noi de iluminat festiv sunt alocate 99 de mii lei.

 

13 noiembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20





 



PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


 



 



GALERIE FOTO