ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

DECLARAŢII TIPĂRITE DISPONIBILE GRATUIT


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a început distribuirea formularului bilingv a Declaraţiei pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timpul nopţii. Totodată, pe pagina web a Primăriei se afişează zilnic numărul de cazuri noi COVID-19 înregistrate în Miercurea Ciuc.

Primarul Korodi Attila a declarat astăzi, 12 noiembrie 2020, într-o conferinţă de presă: se începe distribuirea celor 30 de mii de formulare bilingve, tipărite în sprijinul cetăţenilor. Formularele gratuite pot fi procurate în majoritatea magazinelor alimentare, parohiilor, benzinăriilor, precum şi în autogări şi staţia CFR.

„Nu vrem să creăm un obicei, dar suntem într-o perioadă cu noi restricţii radicale şi am dori să sprijinim concetăţenii cu acest gest” – a spus Korodi Attila.

Declaraţia poate fi descărcată de aici.

A mai declarat că, pe baza datelor şi deciziei comunicate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, pe pagina web a Primăriei se va afişa zilnic numărul de cazuri noi COVID-19 înregistrate în Miercurea Ciuc, respectiv clasificarea epidemiologică după cod. Motivul publicării este intenţia de a creşte responsabilitatea individuală.

 

12 noiembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO