ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

59,1 TONE DE STICLE DIN MIERCUREA CIUC VOR FI STICLE DIN NOU


Operatorul regional de salubrizare S.C. Eco-Csík S.R.L. a organizat o campanie de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje din sticlă, şi în Miercurea Ciuc a fost predat o cantitate de 59,1 tone. Cantitatea respectivă nu va mai ajunge în albii, păduri, ci vor fi reciclate.

Societatea Eco-Csík a organizat campania pe toată aria de deservire între 3–7 noiembrie, plătind contravaloarea deşeurilor în numerar. Ultima localitate a fost municipiul Miercurea Ciuc, unde la patru puncte de colectare, respectiv la curtea sediului firmei (între 9–11 noiembrie, cu programare prealabilă) 405 de persoane au predat 59,1 tone de sticle.

Anul trecut au avut loc două campanii în reşedinţa de judeţ, colectând total 65 tone de sticle. Calculând şi cu cele 59,1 tone noi, putem declara că în ultimele 1,5 ani locuitorii municipiului au trimis la reciclare peste 125 tone de sticle.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc mulţumeşte cetăţenilor participarea! Următoarea colectare a deşeurilor din sticlă va fi organizat cel mai probabil în primăvara anului viitor.

 

12 noiembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO