ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ: RELANSAREA SERVICIULUI DE RELAŢII CU PUBLICUL


Cu începere din data de 12 noiembrie programul de relaţii cu publicul al Direcţiei de asistenţă publică la punctul de lucru din strada Salcâm va fi sistată. Publicul va fi informat din timp despre modalităţile referitoare la program şi locaţie.

Pe baza Dispoziţiei primarului (nr. 431 din 29.06.2020), Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului a asigurat program de relaţii cu publicul în zilele de marţi şi joi la fostul sediu al firmei S. C. Goscom S. A. din str. Salcâm nr. 1.

Luând în considerare măsurile de combatere a pandemiei COVID-19, s-a impus necesitatea asigurării serviciului de relaţii cu publicul pentru acele persoane, care nu au posibilitatea să acceseze suprafeţele de relaţionare electronică cu publicul puse la dispoziţie de către Primăria Municipiului Miercurea Ciuc (www.szereda.ro) sau de către Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei municipiului (e-mail: social@szereda.ro).

Odată cu venirea vremii reci însă, serviciul de relaţii cu publicul al Direcţiei sociale nu mai poate garanta condiţiile necesare pentru relaţionarea normală cu publicul. Astfel cu începere din data de 12 noiembrie activitatea de primire a publicului de la locaţia antemenţionată va fi sistată, urmând ca publicul să fie informat ulterior despre noua locaţie de primire a publicului de către Direcţia de asistenţă publică.

Se pune în continuare un accent deosebit pe promovarea cât mai largă a posibilităţilor de contactare a Direcţiei prin intermediul suprafeţelor electronice de lucru cu publicul.

Mai multe informaţii: prin telefon la numărul 0266–315120/115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail (social@szereda.ro).

 

10 noiembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO