ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

SE DESCHID BARIERELE RELAŢIEI CU PUBLICUL A PRIMĂRIEI


Primarul Korodi Attila a deschis bariera parcării din faţa Primăriei, cu aceasta simbolic a deschis şi intrarea publicului în clădirea Primăriei. Din cauza situaţiei cauzată de pandemie în continuare are prioritate activitatea cu publicul on-line, dar este cert: începând de săptămâna viitoare – dacă este necesar – locuitorii, contribuabilii pot contacta personal directorii şi şefii de serviciu a Primăriei.

Noua conducere a municipiului este ferm hotărâtă în deschiderea porţiilor Primăriei pentru locuitorii urbei. Astăzi, 6 noiembrie 2020 primarul Korodi Attila a făcut un pas concret: s-a deschis bariera parcării în faţa Primăriei. Parcarea este destinată pentru clienţii instituţiei, pe durata de 1 oră pentru un client.

Deschiderea barierei are şi un mesaj simbolic: pe parcursul săptămânii viitoare se vor definitiva şi comunica programul audienţelor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Miercurea Ciuc. Primirea publicului se va face pe bază de programare telefonică.

„Cu şefii de serviciu vom continua programul de audienţă, iar cu implicarea conducerii Primăriei vom extinde programul audienţelor şi a relaţiei cu publicul. Oricine are problemă de rezolvat sau are nevoie de sfaturile experţiilor Primăriei, va avea şansa de a se întâlni cu persoana respectivă. Considerăm, că putem crea şi în timpul pandemiei condiţii sigure pentru efectuarea întâlnirilor personale. Primăria aparţine locuitorilor urbei” – a declarat Korodi Attila.

Deocamdată programarea se poate efectua telefonic pe numerele de telefon publicate pe pagina web a Primăriei (www.miercureaciuc.ro, secţiunea Primăria, Structura organizatorică).

Totodată, în urma restricţiilor la nivel naţional Primăria se pregăteşte la organizarea activităţii în regim de telemuncă. Această măsură nu va influenţa calitatea programului cu publicul, care va fi reorganizat în următoarele două săptămâni cu scopul de a fi mai accesibil.

 

6 noiembrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO