ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

HOTĂRÂRE REFERITOARE LA SPORT ŞI LUMINAŢIE (ZIUA MORŢILOR) ÎN TIMPUL PANDEMIEI


Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc a adus hotărâre referitoare la înlăturarea măştilor de protecţie în cazul desfăşurării activităţilor sportive. Totodată, a hotărât şi extinderea programului cimitirelor cu ocazia Sărbătorii Tuturor Sfinţilor.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Miercurea Ciuc s-a întrunit astăzi, 29 octombrie 2020 la şedinţă extraordinară – prima dată sub preşedinţia noului primar, Korodi Attila. S-au hotărât două teme esenţiale.

Una se referă la purtarea măştilor de protecţie în timpul sportului – conform Hotărârii nr. 50 al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Se permite înlăturarea măştilor de protecţie în spaţii deschise pentru desfăşurarea activităţilor sportive individuale sau altor asemenea activităţi, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal şi la minim 2 metri faţă de alte persoane.

Comisia a hotărât şi extinderea programului cimitirelor din municipiu. În perioada 31 octombrie – 02 noiembrie 2020, intrarea publicului în cimitire este permisă între orele 6:00–24:00. Scopul orarului extins este asigurarea unui interval de timp mai larg pentru persoane, evitând astfel aglomeraţia în cimitire. Totodată Comisia pentru situaţii de urgenţă atrage atenţia că, toate regulile de protecţie aplicate în spaţiile publice vor fi în vigoare şi pe aria cimitirelor.

 

29 octombrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO