ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

A ÎNCEPUT RECEPŢIONAREA LUCRĂRILOR DE REABILITARE LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „NAGY IMRE”


Cu ocazia vizitei de astăzi, 15 octombrie 2020 a început procesul de recepţionare a lucrărilor de reabilitare a clădirii Şcolii Gimnaziale „Nagy Imre”. Modernizarea şcolii gimnaziale - unde sunt înscrişi aproape 900 de elevi - a costat 8,63 milioane de lei.

Şcoala Gimnazială „Nagy Imre” este una dintre cele 11 clădiri de instituţii de învăţământ, care a fost complet reabilitat din cofinanţare europeană. După grădiniţele „Tulipán” şi „Aranyalma” este al treilea la rând, la care a început procesul de recepţionare a lucrărilor de reabilitare.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán a declarat: această lucrarea a avut cel mai ridicat buget   dintre toate investiţiile destinate reabilitării clădirilor unităţilor de învăţământ. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 8,63 milioane lei, din care contribuţia UE este 4,87 milioane lei, sprijinul guvernamental este 745 mii lei, iar restul de 2,77 milioane lei reprezintă contribuţia din bugetul local.

Clădirea şcolii a fost termoizolată de la pivniţă până la pod. A fost schimbat sistemul de electricitate, de încălzire, de apă şi de canal, au fost zugrăvite toate încăperile şi au fost montate panouri fotovoltaice pe acoperişul reabilitat. În urma lucrărilor de reabilitare au mai rămas nişte reparaţii minore, a căror executare este în curs.

Executantul lucrărilor este SC Termolang SRL din Odorheiu-Secuiesc.

 

15 octombrie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO